Privacy Statement

Two Way Communications bvba zet zich ervoor in om klanten, dealers en toeleveranciers producten en diensten van de beste waarde te leveren in het veld en online. Wij hebben om uw persoonsgegevens gevraagd; dus wij willen wel dat u weet hoe ze worden gebruikt. Door bij ons te registreren of contact met ons op te nemen via onze website stemt u ermee in dat alle informatie of opmerkingen die u verschaft, gedeeld mogen worden met Two Way Communications, haar gelieerde ondernemingen en dealers, en zonder beperking gebruikt mogen worden om bestellingen van klanten te verwerken en onze producten en diensten te verbeteren of te verkopen. Wij zullen uw gegevens niet aan derden verkopen of verhuren en zullen alles in het werk stellen om de informatie veilig te bewaren. Two Way Communications bvba erkent en respecteert uw privacy online.


Links
Op de Two Way Communications website vindt u links naar andere websites. Two Way Communications is niet aansprakelijk voor de privacypraktijken of de inhoud van andere websites.


Formulieren
Aparte formulieren hebben elk hun eigen privacyverklaring. Zorg dat u deze privacyverklaringen leest voordat u het formulier verzendt.

Two Way Communications:  making IT work !